Diensten

Services Botanical

Botanisch

Veel orchideeën zijn makkelijk om te houden, en met de juiste zorg zullen ze uw woonkamer lang opfleuren. Voor zij die een extra uitdaging zoeken, bieden wij een brede waaier botanische soorten. Bezoek onze webshop voor meer informatie.

Services Shop

De Shop

Onze kwekerij, al meer dan 129 jaar oud, is de ideale omgeving voor het cultiveren van een brede waaier aan orchideeën. Dat is ook de reden waarom onze klanten zowel beginnende verzamelaars zijn, alsook ervaren verzamelaars. Dankzij onze lange familietraditie in het kweken van orchideeën, zijn wij uitermate geschikt om u advies te geven om samen de meest geschikte orchidee te kiezen voor in uw huis, kantoor, serre, …

Services Webshop

Webshop

Op zoek naar een specifieke orchidee? Bezoek onze webshop en ontdek een wereld vol uitzonderlijke, botanische orchideeën. Wij garanderen een veilige betaling en vlotte verzending binnen de Eurozone (wij verzending enkel niet-bloeiende planten). Registreer u eenvoudig, doorzoek ons aanbod en voeg uw favoriete planten toe aan uw winkelwagentje. Na het uitchecken, starten wij meteen met het zorgzaam samenstellen van uw bestelling. Meer informatie over ons aanbod en de verkoopvoorwaarden kan u hier terugvinden.

Services Wedding

Trouwfeest

Wij treden graag op als partner om uw trouwdag onvergetelijk te maken. De klassieke witte Phalaenopsis orchidee of de kleurrijke Vanda zijn hoge kwaliteit snijbloemen en daardoor uitermate geschikt voor bruidsboeketten, corsages of boutonnieres. Wij kunnen ook instaan voor de versiering van bruidswagens, de kerk, de trouwzaal,… Gepersonaliseerde centerstukken kunnen worden geleverd op de plaats van het gebeuren. Onze ervaren trouwfeest-specialist Herlinde is een uitstekende gids om ook van uw tafels te voorzien van prachtige decoratie.

Services Funeral

Begrafenis

Een mooi bloemstuk kan uw medeleven en respect uitdrukken voor een familielid of vriend, die zal worden gemist. Al onze begrafenisstukken worden op maat gemaakt, volgens uw wensen. Ze zijn er in verschillende groottes, samenstelling en kleuren. We werken ook samen met verschillende begrafenisondernemers in onze streek. Wij kunnen uiteraard ook instaan voor de levering van deze stukken. Contacteer ons voor meer informatie.

Services Business

Zakelijk

Wenst u uw bedrijf of zelf etalage op te fleuren met orchideeën? Contacteer ons voor een op maat gemaakt voorstel. Misschien wenst u uw medewerkers eens in de bloemetjes te zetten of zoekt iets voor secretaressedag? Met een kleine boodschap eraan vast, kan u een bloemstuk laten leveren op de gewenste datum en locatie. Ook voor uw event kunnen wij in staan voor de aankleding met orchideeën. Wij zorgen voor een mooie combinatie van soorten en kleuren. Uiteraard alles naar de smaak en wensen van de klant.

Services Decoration

Decoratie

In onze kleine gift- en decoratieshop, leggen we de focus op seizoensgebonden tafeldecoratie. Van de Pascal Naessens borden tot de handgemaakte Mudar ovenschotels, van de goudkleurige PTMD kandelaars tot sobere Serax onderleggers in katoen. Kies uw accessoires en ‘pimp’ uw tafel. Verras uw gasten met een originele tafeldekking. Op zoek naar het ideale kado? Kom zeker ook een kijken naar de Italiaanse Nesti Dante zepen, de heerlijk geurende kaarsen van True Grace of de Scandinavische accessoires van Bloomingville, House Doctor en tal van andere merken.

Services Deliveries

Levering

Onze orchideeën kunnen ook aan huis, ziekenhuis of bedrijf worden geleverd (enkel in België). Het enige wat u moet doen is uw favoriete bloemstuk te kiezen en het bestelformulier in te vullen. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen, contacteren wij de ontvanger en leveren wij uw bloemstuk zo snel als mogelijk. Wij garanderen dat onze bloemstukken met de grootste zorg en in perfecte staat worden geleverd. Wenst u niet-bloeiende orchideeën te bestellen? Neem dan gauw een kijkje op onze webshop!

Services Gift Voucher

Kadobon

Kan u niet meteen een keuze maken uit onze uitgebreide collectie? Staat de orchidee die u wenst net niet in bloei? Geen probleem. U kan in onze shop ook een kadobon aanschaffen, waarvan u zelf de waarde kan kiezen. Verras uw vrienden, familieleden of collega door er een originele boodschap aan toe te voegen. De kadobon kan worden gebruikt in onze winkel voor de aanschaf van een orchidee of geschenkartikel. De kadobon is 12 maanden geldig en niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties.
Wenst u online een kadobon aan te kopen? Klik hier.